Συνέχεια Ανάγνωσης

Η καιρική ομάδα Μετεωκρήτες, σας εύχεται χρόνια πολλά!

Η καιρική ομάδα Μετεωκρήτες και πιο συγκεκριμένα τα μέλη της meteokrites gold members σας εύχονται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το 2017!
Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι αρκετά παραγωγική και χωρίς ακραία καιρικά φαινόμενα!
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, που μας τιμάτε με την παρουσία σας, και την ενεργή σας συμμετοχή στο facebook! Για τις τακτικές σας επισκέψεις στο meteokrites.gr και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, όσον αφορά την ενημέρωση για τον καιρό της Κρήτης! Οι 30.000 και πλέον μοναδικές επισκέψεις τους δύο τελευταίους μήνες, μας γεμίζουν ευθύνες και συνάμα μας δίνουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση και δύναμη για να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο!
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο μας υποστηριχτή και μέλος Κώστα Αλεγκάκη και την εταιρεία ARTE για την καθοριστική συμβολή στην προσπάθειά μας!
Ακόμα, ευχαριστούμε τα Αγροκτήματα Μανουρά, την jeepantalaktika, τον Μαυράκη Στέλιο ψύξη – κλιματισμός – service, τα μελισσάκια μας (βρεφονηπιακός σταθμός), τον Ντιντάκη Μανόλη (καφές Ντιντάκη) και το κέντρο γαστρονομικών και τουριστικών σπουδών culinary studios center!
Οποιοσδήποτε θέλει να συνδράμει και τη νέα χρονιά στην ομάδας μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 6978797371 και η επιχείρησή του θα διαφημιστεί στο πρώτο καιρικό web site των Κρητικών!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.